Nieuws
AdobeStock_klachtgesprek.jpeg

Reclassering zoekt leden voor Klachtencommissie

Wegens het aflopen van benoemingstermijnen van huidige leden is de Klachtencommissie Reclassering op zoek naar een nieuwe voorzitter, een plaatsvervangend voorzitter en twee nieuwe leden.

De Klachtencommissie Reclassering is een laagdrempelige externe klachtencommissie voor cliënten van Reclassering Nederland, het Leger des Heils afdeling Reclassering en de verslavingsreclasseringsorganisaties (SVG). De klachtencommissie beoordeelt klachten over het handelen van de reclasseringsorganisaties op grond van de Reclasseringsregeling 1995. Na een schriftelijke fase vindt in de regel een hoorzitting plaats waarbij drie leden van de klachtencommissie aanwezig zijn.

  • Meer informatie over de functies, de voorwaarden en de wijze van solliciteren, leest u in de vacature (PDF)

Geïnteresseerd in een of meer van deze (neven)functies of heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar de ambtelijk secretaris van de Klachtencommissie Reclassering, mw. mr. G.J.Bethlehem: klachtencommissie@3RO.reclassering.nl. De sluitingstermijn voor deze vacatures is 20 februari 2023. Meer informatie over de inhoud van de klachtenprocedure leest u hier.

Geplaatst op 6 januari 2023