Nieuws
Regiodirecteur_MN_MV_2.jpg

Regiodirecteur gezocht

Reclassering Nederland zoekt een nieuwe regiodirecteur voor Midden-Noord. De vacature staat sinds vandaag open. Werving en selectie lopen via Colourful People.

De nieuwe directeur gaat aan de slag met de bedrijfsvoering in de regio en het coachend leidinggeven aan de stafmedewerkers en de unitmanagers. Ontwikkelt samen met hen strategieën voor een sterke regionale positionering van Reclassering Nederland en legt een uitgebreid netwerk aan van invloedrijke mensen in de strafrechtketen, het lokale sociale domein, het bedrijfsleven en de wetenschap.

In de vacaturetekst staat verder: "Je zorgt voor een organisatie waarin mensen veilig, efficiënt en met veel plezier hun werk kunnen doen. Je bent integraal verantwoordelijk voor de resultaten van de regio en coacht staf en management op resultaten en persoonlijke ontwikkeling. Je stimuleert en faciliteert een cultuur en structuur die draait om collegiale kennisuitwisseling, feedback en toetsing."

Meer informatie over functie-eisen, competenties en solliciteren lees je op de website van Colourful People dat de werving en selectie begeleidt. Je kunt ook contact opnemen met Rick Verhoeven tel. (023) 56 71 030 of (06) 26 70 67 57, e-mail: r.verhoeven@colourfulpeople.nl.

Geplaatst op 28 augustus 2018