Veilig e-mailen

Reclassering Nederland gebruikt Zivver voor het veilig e-mailen en het versturen van vertrouwelijke documenten. Hierdoor kunnen we garanderen dat privacygevoelige informatie alleen bij u terecht komt.

Wat betekent het gebruik van Zivver voor u?

U ontvangt uw mail van de reclassering in uw eigen e-mailbox. In deze e-mail vindt u een link naar de beveiligde webpagina van Zivver. U krijgt toegang tot deze omgeving via een toegangscode die u per SMS van de reclassering ontvangt. Na het invullen van de toegangscode heeft u toegang tot de beveiligde mailbox waarna u de mail kunt lezen en beantwoorden. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. Geef daarom gewijzigde gegevens direct door aan uw contactpersoon.

Meer over Zivver

Met Zivver kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via Zivver, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang hebben tot het bericht.

Vragen?

Hebt u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of hebt u vragen over Zivver? Neem dan contact op met uw contactpersoon van de reclassering.

Bekijk de website van Zivver voor meer informatie en handige instructiefilmpjes over het gebruik van Zivver.